Roliga historier

Välkommen till Aparkivets roliga historier! Vi vill inte att du ska glömma bort de gamla goa och hederliga roliga historierna. För det är så lätt att bara titta på roliga filmklipp och bilder hela dagarna. Vi på Aparkivet har samlat in massvis med svenska historier. Dessa är uppdelade i olika kategorier så du ska utan problem hitta dina favoriter. Så håll till godo!!!
Blandade historier
Skratta bäst som skrattar sist – En amerikansk soldat som låg stationerad i Afghanistan fick nyligen ett brev från sin flickvän hemma i staterna. I brevet står det följande: Kära Ray! Jag är ledsen, men jag vill inte fortsätta vara tillsammans med dig. Dessutom så har jag varit otrogen mot dig två gånger sedan du for iväg så det är lika bra att är slut – Sorry! Ps. Kan du vara så snäll och skicka tillbaka fotot jag gav dig… Hej då/Wendy
Soldaten så lite tagen ut, gick runt bland sina kamrater och samlade in alla bilderna han kunde få tag på, flickvänner, systrar, kusiner, ex, fastrar och mostrar… Tillsammans med bilden på Wendy la han alla fotona i ett kuvert. Tillsammans blev det 57 bilder. Han la med ett meddelande….
Kära Wendy! Jag är ledsen, men jag har glömt vem du är. Var snäll och plocka ut din bild och skicka tillbaka resten… Ciao Raymond
Anhörigstöd – En äldre bonde skulle till stadens lasarett med sin fru som inte hade känt si så bra på sista tiden. På tåget säger frun: -Jag har en känsla att jag inte kommer hem med livet i behåll. – Det skulle du ha sagt tidigare, muttrade bonden. Jag som köpt returbiljett till dig.
Kakor – Lilla Lisa till bagaren: – Mamma hälsade att kakorna hon köpte var stenhårda. Bagaren: – Du kan hälsa henne att jag har bakat kakor sen långt innan hon föddes. Lilla Lisa: – Jaha, då var det väl de kakorna hon köpte.
Dålig stil – Ställer ni aldrig fram tandpetare här? – Nej, det är ju aldrig någon som ställer tillbaks dem..
Handpenning – En morgon kom Håkan till jobbet med en ny bil. – Men du sa häromdagen att du inte ens hade tillräckligt mycket pengar för handpenningen, sa en an kollegorna. – Ja, men bilförsäljaren sa att han gärna tog min gamla trumpet som handpenning. – Oj, den bilförsäljaren skulle man gärna vilja träffa. – Vill du träffa honom är det bara att komma hem till mig. Han bor vägg i vägg med mig…
Tarzan efter rehabiliteringen – Tarzan råkade ut för en olycka. Han miste ett öga, en arm och sin snopp. Så han fick opererat in ett hököga, en aparm och till snopp en elefantsnabel. Vid en förfrågan en tid efter om hur det var, svarade Tarzan: – Jag kan se hur långt som helst och svinga mig längre i träden, men jag är så jävla trött på att snoppen, den stoppar upp gräs i röven hela tiden….
Fest historier

– Jag kom inte på snickarnas årsfest. – Jaså! Varför inte? – Det var fullspikat.
Det var två killar som delade lägenhet. En av dem var alkoholist och den andre var helnykterist. Varje nätt kom alkoholisten och spydde i handfaten. Detta var något som helnykteristen tröttnade på och han köpte därför hem en stor komage och la den i handfatet. På morgonen därpå sa alkoholisten då han kom ut i köket: – Jag ska aldrig dricka igen! Igår spydde jag upp hela magen, men jag fick ner den igen med lite tur och en tandborste….
– Hur kom du hem efter festen? – Som en blixt. – Så snabbt? – Nej mer liksom zick zack…
Egon blev bjuden på ett party. Direkt efter ankomsten ställde han sig och överblickade det av flaskorna belamrade bordet. Egon gick därefter fram till värde, fattade hans han i ett grepp och sa: – Du behöver inte vara orolig för att jag ska lämna festen redan nu, jag vill bara passa på att tacka dig medan jag fortfarande känner dig.
– Minns du Roffe, som vann en miljon på tipset? – Givetvis! – Nu har han supit upp alla pengarna. – Det var ju inte så konstigt. Det bar ju systemtips…
Norgehistorier
Två män åker i den enas Mercedes. Passageraren frågar föraren: – Vad är det du har där fram? Och han pekar på Mercedesmärket. Eftersom föraren ville skoja med passageraren, säger han att: – Det är siktet för att träffa fotgängare, på övergångsstället! När de kör fram till övergångstället, hinner fotgängaren hoppa undan, med det hörs en smäll ändå. – Du missade, säger passageraren, men jag tog henne med framdörren!
Ombord på ett rymdskepp, ska besättningen testas strax innan uppskjutningen. – Vad är din uppgift? Frågade de första grisen. – Kolla kamerorna 1-8 och vid behov trycka på knappar! – Vad är din uppgift? Frågade de andra grisen. Kolla kamerorna 9-16 och vid behov trycka på knapparna. Vad är din uppgift? frågade de norrmannen. – Ge grisarna mat och vatten…
Norrmannens fru dricker kaffe med sin väninna. De ser att norrmannen är på väg hem med en bukett blommor i handen. – Jaha, då får jag sära på benen igen, säger frun. Väninnan frågar undrande: -Har ni inga blomvaser?